Carine Meelberghs

Leeftijd: 45

Wonend: Centrum

Afkomstig: Ham

Werk/studie: Zelfstandige zaakvoerder van E.V.I. BVBA elektriciteit/verlichting

Biografie: 

In 1993 afgestudeerd ik af aan PXL in de opleiding Secretariaat Talen.
Na een paar jaar als directiesecretaresse te hebben gewerkt zijn mijn man en ik ongeveer 20 jaar geleden gestart met het elektriciteitsbedrijf E.V.I. bvba in Tessenderlo.
We zijn een familiebedrijf en hebben 7 werknemers in dienst.
Onder het motto “stop met zagen maar doe er iets aan” ben ik in 2006 in de politiek gestapt en was verkozen als gemeenteraadslid wat ik nog steeds met vol enthousiasme doe.
Ook ben ik mama van twee eigenzinnige maar erg lieve dochters. Doordat er veel tijd steekt in onze zaak zijn zij erg zelfstandig opgevoed en kunnen ze goed hun plan trekken waar ik alleen maar blij mee kan zijn. Want de wereld is toch wel aan de durvers, volgens mij.
Vrienden kennen mij als een ondernemend iemand, die steeds positief naar de toekomst kijkt en die steeds vooruit wil. Een luisterend oor en behulpzaam waar ik kan. Leef elke dag alsof het de laatste is en haal alle uit het leven wat erin zit, is zeker bij mij van toepassing.

Mandaten:

Gemeenteraadslid
Raad van bestuur Limburg.net
Lid van het huis van het kind West-Limburg
Raad van bestuur wijk-werk West-Limburg

Contact: carine@looi.nu