Kelly Leysen

Leeftijd: 41

Wonend: Centrum

Afkomstig: Berg

Werk/studie: Administratief bediende – medische pedicure

Biografie: 

De ongebondenheid van LOOI.nu sprak haar zo aan dat ze geen seconden getwijfeld heeft om zich aan te sluiten. Ik heb het me nog niet beklaagd, integendeel, zegt Kelly. De sfeer is gewoon top. Je wordt als nieuweling meteen opgenomen en ondergedompeld in lokale politiek. De openheid is een echte verrijking. Ik kan iedereen die aan politiek wil doen alleen maar aanraden om contact op te nemen met ons.
Ik ben geboren en getogen in deze mooie gemeente. Een groot deel van mijn leven speelde zich af op De Berg waar ik samen met ma, pa en mijn zusje gewoond heb. Daarna vonden we een huisje in het centrum, zo ééntje waar je nog heel wat werk aan hebt 😉
Binnen LOOI.nu mag je je eigen weg kiezen. Alleen zijn er zoveel aspecten waar ik me wil mee bezig houden dat ik me hier wil beperken tot de belangrijkste.
Onze veiligheid is één van die dingen waar ik me wel zorgen om maak. Er mogen meer fietspaden komen, de schoolomgevingen moeten veiliger worden en de kleine criminaliteit moet streng aangepakt worden. Ook Hulst-centrum moet veiliger met een duidelijk gescheiden rijweg en fietspaden en dan kunnen we eindelijk afscheid nemen van die verdomde paaltjes.
Ik mis ‘LOOI LIVE’ eigenlijk wel en een echte kerstmarkt met alles erop en eraan is iets waar ik me wil voor inzetten. Dit zijn voor onze handelaars de drukste dagen van het jaar en voor bijna iedereen ook de gezelligste. Maar ik wil ook iets doen voor de talloze eenzame en arme mensen die met deze dagen vaak alleen zitten. Er zijn al initiatieven maar het gemeentebestuur moet haar steentje bijdragen, samen met vrijwilligers en verenigingen.
En ik eindig graag dicht bij de plaats waar ik mijn jeugd doorbracht, op de Berg aan de Molen. Ik vind dat we daar veel meer initiatieven kunnen nemen. Zet er wat banken, richt het in als picknick plaats of maak er een mooi wandelpad van. Veel werk dus en daarom is uw stem voor LOOI.nu echt belangrijk.

Contact: kelly@looi.nu