Kris Hertschap

Leeftijd: 45

Wonend: Centrum

Afkomstig: Centrum

Werk/studie: administratief bediende bij Lubrizol in Oevel

Biografie: 

Al heel mijn leven wonen mijn familie en ikzelf in Tessenderlo. Samen met mijn vriendin Britt woon ik in het centrum. Het is goed toeven in LOOI maar er is nog werk aan de winkel en daarom wil ik meewerken aan de uitbouw van onze gemeente. Zelf ben ik heel actief in het verenigingsleven van Tessenderlo. Ik vind verenigingen één van de bouwstenen van onze maatschappij. Daar vind je de blauwdruk van ons dorp. Inspraak en communicatie zijn zaken waar ik in mijn job alle dagen mee te maken krijg en daarom draag ik deze LOOI.nu regel hoog in het vaandel. Zeker in de gemeentepolitiek is communicatie met de mensen belangrijk. De tijd dat één iemand beslist is voorbij. Wie weet het beter dan de mensen die dagdagelijks met bepaalde situaties geconfronteerd worden. Hun kennis is zeer waardevol! Daar moet je naar luisteren. Tessenderlo is een prachtige gemeente maar we kunnen beter. Samen met jullie hard werken aan ons dorp ! Het is tijd voor LOOI.nu niet seffes niet sebiet maar NU.

Contact: kris@looi.nu