Peter Daems

Leeftijd: 50

Wonend: Hulst

Afkomstig: Beringen

Werk/studie: Leidinggevende Wilms roluiken

Biografie:

Peter Daems is kandidaat nr 11 op de lijst van LOOI.nu
Peter is 49 jaar, gehuwd met Nancy. Zoon Michael is verloofd met Lien. Peter is leidinggevende bij een bekende firma in rolluiken en zonwering.
Ik ga me de volgende maanden vooral toeleggen op de communicatie met onze jongeren en me natuurlijk focussen op mijn rol binnen het speeltuincomité. 
Speeltuin Het Kraanhof in het centrum is ook toe aan iets nieuws. Op vraag van Carine Meelberghs is de verantwoordelijke schepen na 5 jaar nog eens aangeschoven aan de vergadertafel van het comité. Er zijn plannen met Het Kraanhof maar eerst zal men grote kuis moeten houden, camera’s plaatsen en veel meer sociale controle uitoefenen anders heeft een nieuwe speeltuin geen zin. Wij willen ook graag de inbreng van de kinderen en de scholen bij het ontwerpen van een nieuwe speeltuin. Maar de beleidsmakers hebben daar op dit ogenblik niet direct oren naar. Ik wil ook in de gehuchten een duidelijk beleid rond speelpleinen. Wie nu bvb verantwoordelijk is voor het onderhoud is heel onduidelijk. 
Dus iets minder tijd voor mijn hobby’s vrees ik. Al zal je mij toch regelmatig met de Vespa zien touren en als het te warm wordt zit ik met de familie in Winkelomheide bij Aquaski, waterpret alom.