Sonja Van de Weyer

Leeftijd: 51

Wonend: Hulst

Afkomstig: Eindhout

Werk/studie: Slaapconsulent en winkelmanager

Biografie: Tessenderlo heeft altijd een aantrekkingskracht op mij gehad en ik ben er dan ook mijn hart verloren. ( meer dan eens…).

Door mij in Hulst te settelen, ben ik volledig gecharmeerd geworden door dit kleine gehucht. Ik heb hier heel veel vrienden gemaakt en door deel uit te maken van Toneelkring Nele, die elk jaar zorgt voor twee weekends ongebreideld plezier op het podium, voel ik me ondertussen een echte Hulstenaar! Mijn dochter heeft haar kleuter- en lagere school met veel plezier doorlopen bij Wereldwijzer.
Politiek heeft mij nooit echt geboeid en eerlijk gezegd ken ik er niet zoveel van, maar met LOOI.nu krijg ik de kans om daar verandering in te brengen. Ik wil me dan ook heel graag engageren om mij in te zetten om Hulst en zijn inwoners een betere toekomst te geven.
Hulst was vroeger een dorp waar iedereen, iedereen kende. Een tripje naar de bakker monde al gauw uit tot een gezellige babbel met kennissen en geburen. Door zijn gunstige ligging is Hulst stilaan uitgegroeid tot een dorp waar diverse mensen en gezinnen zich hebben gesetteld, maar die weinig band lijken te hebben met ons rustige dorp.
Daarom wil ik mij inzetten om het sociale leven in Hulst maar ook elders in Tessenderlo wat meer op de rails te zetten, door naar mensen te luisteren en op te komen voor hun ideeën en wensen. Hoe ik dit ga aanpakken, zal ik al doende moeten leren, maar ik hoop door mijn kandidatuur toch een verschil te kunnen maken!
Tot binnenkort, ergens in Tessenderlo!

Contact: Sonja@looi.nu